perjantai 10. helmikuuta 2017

Viikko 10

Esteitä ja hidasteita matkan varrella.

Maanantaina kävelin töistä hotellille, mikä oli virhe rakkuloiden takia.. Matkalle mahtui taas vaikka mitä. Ostoksetkin voi tehdä liikkuvasta kaupasta ja mopopojat huutelee joka kadun kulmassa ja tarjoaa kyytiä. En kyllä hypännyt kyytiin, vaikka kuinka pyytelivät. Iltapalaksi spagettia Xofassa ja illan viihdykkeeksi netistä sarjoja.Tiistai aamun ensimmäinen ajatus oli "Nämä päivät ei lopu millään".. Aamusta satoi muutaman tunnin. Siitä tykkäsin! Päivällä näin mopoja, soran seulontaa, ruokaa ja asfalttitöitä. Aamulla taitaa uusi tie odottaa kulkijaansa. :)
 

Keskiviikon ensimmäinen kuva on hotellin vierestä katukeittiöstä.. Siinä se aamupala porisee! Itse kyllä jätin tämän makuelämyksen välistä ihan suosiolla.
 

Oikeassa olin siinä, että uusi tie odotti minua aamulla. Siitä hullaantuneena kävelin vahingossa töihin asti. Matkalle mahtui ruosteinen ovi ja värikkäitä ikkunoita. Paluu matkalle mahtui munakuljetus ja hitusen uudempi mopo.


Oikeassa olin.. Siinä se uusi tie odottaa kulkijaansa.
Vaikka skootterin kyydissä (joka tuossa nurkassa olisi tarjolla), tai ihan kävellen..Tässä on muna poikineen.

 Tämä alkaa taas kuulostaa itsensä toistamiselta, mutta torstaina tuli taas vahingossa käveltyä töistä pois.. Kyllä taas ärsytti liikenteen järjettömyys! Ihan sama millä kaistalla ajat mihinkin suuntaan tai kenen eteen käännyt, parkkeerata voi mihin parhaaksi näkee tai vaikka ohittaa ruuhkan kätevästi jalkakäytävän kautta. Mieli teki kävellä suhteellisen leveästi, mutta mitä hyötyä? Huomenna taas sama meno jatkuu..

Ruuhkaa jalkakäytävällä

Vielä perjantainakin ärsytti eiliset jalkakäytävällä ajelijat, joten työmatkalta kuvasin muutaman muunkin kävelyyn vaikuttavan esteen.. Koittakaa tässä nyt sitten kävellä muuallakin kun autojen seassa! Tosiaan, heräsin liian aikaisin tänään ja kävelin töihin. 
Mitäköhän sitä huomenna keksisi..

Aamusta (ihan liian aikaiseen!) kuuntelin rottien karkeloita ja mietin miksi täällä haisee savulta.. Mainittakoot tähän väliin hotellista, että se on siisti, kivalla sijainnilla ja ihan viihtyisä. Miinuspuolia on rottien asekeleet ullakolla (joka on siis huoneeni päällä), huonosti vetävä suihkun viemäri ja oven sisältä kuuluva "nakerrus" ääni.
Päivällä kävin syömässä paikallisessa subissa ja oli kyllä yksi karmeimmista kokemuksista pitkään aikaan.. En todellakaan suosittele! Matkalla oli TAAS auto jalkakäytävällä parkissa. Puut kukkii, junarata näyttää kauniilta ja eksyin.. Siinä vaiheessa kun alkoi grillejä olemaan rivissä ja jokaisessa karvakamu, käännyin ympäri..
Yöllä on useamman tunnin välkyttänyt taivas jatkuvalla syötöllä. Ainakin se on hiljentänyt kadut, vaikka se rytinä ja pauke ei niin hiljaista olekaan..                                              Alla muutama huono kuva kauniista ukonilmasta.


Sunnuntaina voin todeta, että olen ollut tylsä ja lähes koko viikonlopun katsonut ohjelmia.. Eipä sitä paljon muuta vajailla ja pätkittäisillä unilla kipeän oloisena viitsi tehdäkään. 
Taas, yllätys yllätys paistoi koko päivän aurinko ja ulkona oli kuuma. Yök!
Ruuan metsästys matkalla törmäsin toiseenkin suureen metsästäjään ja sen vartijaan. Ruoka oli..noh, oli mitä oli. Kyllä se hetkeksi mahan täytti. Josko huomenna olisi parempi metsästys onni.


 


Spagettia ja todella epämääräistä jauhelihakastiketta.
Tämän olisin voinut jättää välistä.

 PS. Samaan aikaan kotonaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynä sauhuamaan..