tiistai 21. helmikuuta 2017

Viikko 15

100 päivää Hanoin auringon alla.

Tänään on maanantai ja sadas päivä täällä hulluuden maassa. Tuli taas ihmeteltyä maailman menoa. Suklaatakin löytyi (fazerin mansikka & mustikka) ja parin palan jälkeen mietin että joko saa lopettaa niiden syömisen.. Kyllä tämä alkaa olemaan vakavaa! Suomessa levy meni helposti, täällä pari palaa tekee jo tiukkaa.. 
Kuva on otettu hetkeä ennen töistä pääsyä ja kun asunnolle saavuin, pääsinkin parvekkeelta ihailemaan sateista Hanoita. Loppu illan selailinkin instagramia, facea, uutisia ja netflixiä. Tiedän, olen tylsä.
 
100 päivää Hanoissa.


Minusta alkaa tuntua siltä, että elämästäni puuttuu sisältö..
Aamulla näin jalkakäytävällä parkissa mini"auton". Syömään kun olin lähdössä, huomasin että kenkäni hajoaa! Ne on jo kertaalleen korjattu ja yhdet kengät heitin roskiin tällä reissulla.. kuluttavaa tämä elämä täällä! Jälkkäriksi muffinssi. Kotimatkalle mahtui tihkusateessa grillaajia.. Illan ohjelma on yllätys yllätys, sama kun muulloinkin.. Jalkakäytävä on ihan hyvä parkkipaikka..
Taas se hajoaa!
Nam nam!
 Keskiviikko aamulla satoi vettä kun menin töihin. Tykkäsin! Päivä meni hitaasti. Asunnolle takaisin päästyäni tein ruokaa, söin ja ihastelin auringonlaskua. Tällä kertaa aurinko maalasi erilaisia violetin sävyjä taivaalle. Auringon hävittyä horisontista siirryin viettämään laatuaikaa puhelimeni kanssa. Onneksi tämäkin viikko loppuu kohta.

Torstai aamulla oli todella lämmin. Kostea ja paikoillaan seisova ilma (tyyntä myrskyn edellä!). Käytiin työporukalla syömässä jossain vietnamilaisessa ruokapaikassa. Syötvää oli (vaikka kaikkea en jaksanutkaan syödä), ja mikä huolestuttavinta: olen alkanut pitämään kypsennetystä kiinankaalista! Järkytys sanon minä. Kävelymatkalle mahtui talon rakentamista, puuille tehtyjä aukkoja aidassa, betoniauto ja sillan kupeessa kasvava rehu.
Matkalla asunnolle oli kyllä ilman kosteus ihan käsin kosketeltavissa (sadekuuro oli jo lakannut kun töistä päästiin). Taivaskin oli sen näköinen, että kohta tapahtuu. Eipä mennyt kauaa, kun välkyntä ja jytinä alkoi ja lähemmäs pari tuntia kesti. Taivas välkkyi jatkuvasti ja vettä tuli vaakatasossa. Vähän netflixiä, niin päivä olikin siinä. Saa nähdä millainen myrsky sieltä huomenna tulee, kun sademäärätkin laskenut toistakymmentä milliä aikaisemmasta ennusteesta.


 Betoniauto

Niin se vaan tämäkin perjantai alkaa olla osaltani taputeltu. Aamulla paistoi aurinko, mutta päivän mittaa sää vähän muuttui. Töistäkin lähdettiin vähän etuajassa evakkoon ja Lotten edessä tuuli niin että hiukset meinasi lähteä päästä (kuvat on sieltä). Vettäkin tuli pikkuisen. 5min kävelyn jälkeen tuuli oli hävinnyt, samoin sade. Illan mittaan pari sadekuuroa kuitenkin vielä pistäytyi.. Netflixiä ja sateen ropinaa. Siinäpä se tämä päivä olikin. Loppuun vielä tämän päivän mietteet suoraan instagramista kaapattuna.Viikonloput ei ole minua varten. Ne kuluu todella hitaasti.. Tänään on ollut sataako/eikö sada sää, illalla satoi ja ukosti, kuten kuvasta näkyy. Netflixiä, kokkailua, live urheilun katsomista ja sateen kuuntelua. Niistä on tämä päivä tehty.Se olisi taas viikko taputeltu. Tänään netflixin ja siivoamisen lisäksi kävin tunnin kävelyllä ulkona. Siellä oli kuuma, joten tuo tuntikin oli ihan tarpeeksi..
Kuvat on kävelyltä.


Siinä se varoituiskyltti on..Vähän väriä elämään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynä sauhuamaan..