maanantai 25. syyskuuta 2017

Mustilan Puutarha

Mustilan Puutarha sijaitsee Elimäellä, ihan valtatie 6 vieressä, tarkemmat yhteystiedot löydät täältä. Vierailimme Mustilan puutarhamyymälässä pikaisesti kesäkukkatarjousten takia kun Elimäellä jo valmiiksi oltiin.

Alppiruusujen katselu ja muu kiertely jouduttiin valitettavasti jättämään toiseen kertaan sateiden ja kiireen takia. Joskus lapsena olen siellä edellisen kerran käynyt ja muistan miten ihania tikkunekkuja sieltä sai ja miten kaunis se metsä alppiruusuineen oli!

Mustilan puutarhamyymälä oli kyllä kaunis! Vaikka itse olen toivoton kukkien kanssa, (oikesti, täysin toivoton!) teki mieli ostaa vaikka mitä kukkaa ja kippoa pihalleni! Jotain kertonee se, että lapsetkin kieltää minua koskemasta kukkiinsa, ettei ne vaan kuole. Tosin, kukkiihan se saviheinäkin, eli ei kai sen niin väliä mitä siellä kukkapenkissä kasvaa? 😉

Elimäki

Elimäki
Elimäki

Elimäki
Elimäki

Elimäki

Myymälässä olisi voinut kierrellä, tutkia, hypistellä ja ihastella vaikka kuinka kauan! Ja varmasti jokaisen makuun olisi lötynyt jotain. Ensin siis kierrettiin kesäkukkien puoli, jossa tarjouskukkaset oli. Siitä siirryimme pensaiden ja puiden puolelle (haaveilen omasta hedelmäpuutarhasta, niin voitte vain kuvitella miten mielikuvitus pääsi valloilleen puiden ja pensaiden luona!).

Elimäki

Elimäki
Elimäki

Elimäki

Lopuksi vielä kierreltiin sisällä ennen kassalle menoa. Jos et ole kasvi-ihminen, löydät täältä sisältä kyllä jotain mieleistä!

Elimäki

Elimäki
Elimäki

elimäki
Elimäki

Elimäki
Elimäki

Elimäki

Elimäki

Elimäki
#mustilanpuutarha

Kyllä oli vaikea lähteä, kun oli niin paljon kaikkea hypiteltävää ja ihasteltavaa. Ainakin on hyvä syy mennä uudestaan! Josko silloin kerkeäisi alppiruusujakin ihastelemaan ja ostamaan ne tikkunekut lapsille.

 ElimäkiElimäki 
Ai niin, itselleni ei tarttunut mukaan kun keltainen ruusu, joka kukkii edelleenkin! Eli en ole vielä onnistunut sitä tappamaan. Pidetään peukkuja että se selviää vielä talvesta.

Mustilan puutarha

Oletko sinä puutarhaihminen? 

Minä en vielä ole, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa. 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynä sauhuamaan..