tiistai 9. tammikuuta 2018

Suosituimmat ja ne ei suosituimmat kirjoitukset vuodelta 2017

Mitkä jutuistani kiinnosti lukijoita eniten vuonna 2017 ja mitkä vähiten?


Tein listauksen vähiten luetuista ja eniten lukukertoja saanneista jutuista vuodelta 2017. Kummassakaan top 10 listassa ei suurempia yllätyksiä ollut. Ehkä lukijamäärän vähyyden puolesta pienoisia pettymyksiä top 10 listauksessa, mutta ne oli blogini alkuajoilta, joten ei heti suurta kävijäryntäystä voi odottakaan. Toivottavasti vuoden 2018 jutuista yksikään ei saa yhtä vähäisiä lukukertoja, vaikka kuinka tylsä aihe olisikin. Nyt siis luvattu Top 10 parhaat ja huonoimmat jutut!

Portugali

Top 10 vähiten luetuimmat jutut:


10. Kun Vietnam koittaa viedä minusta voiton vol 2. Tällä kertaa meinasin Vietnamissa pyörtyä vaatekauppaan. Ei todellakaan yhtä jännä juttu kuin ensimmäinen kerta, kun meitä yritettiin saada samalla reissulla liittymään kulttiin.

9. Linnanmäki - Huvia isoille ja pienille. Tämän sijoitus ei yllätä. Vain nopeasti kerrottu kuulumisia kuvien kera.

8. Vihdoinkin kotona! Tässä vaan henkutin miten ihana oli olla kotona. Kukaan ei kyllä tykkää yltiöpositiivisista jutuista. En edes minä itse.

7. Viikko 16. Vietnamin matkapäiväkirjan osa. Tällä viikolla kävin taas yhdessä sotamuseossa, iltamarkkinoilla ja eräs vietnamilainen mies yritti minua iskeä. Eli ei mitään erikoista tälläkään viikolla.
 
Vietnam
Hanoi

6. Syksy. Tämä olikin vain kuvasaastetta ihanasta syksystä sen jälkeen kun kotiuduin Vietnamista. Syksy ei vaan ole kaikkien juttu tai ne kauniit syksyiset kuvat.

5. Viikko 10. Vietnamista jälleen kuulumisia. Ukkoskuuro, tietöitä ja ruuhkaa kävelytiellä. Eli ei mitään erityisen jännää tälläkään viikolla.

Vietnam

4. Viikko 14. Yllätys yllätys: Matkapäiväkirjan osa Vietnamista. Tällä viikolla harmittelin kun lapset aloitti koulun ja itse olin jossain ihan muualla kuin laittamassa heitä kouluun. Vierailin myös ilmasotamuseossa ja silkkikylässä.

3. Viikko 11. Jälleen matkapäiväkirjan osa Vietnamista. Sähkökatko, kaatosadetta ja vedet tulee viereisen huoneen katosta sisään. Tästä oli viikko 11 tehty.

2. Viikko 15. Myöskin Vietnamin matkapäiväkirjan yksi osa. 100 päivää Hanoissa tuli täyteen, muutin taas, myrsky pauhasi ja tein reilun 3kk jälkeen taas itse ruokaa.

VietnamVietnam 
1.  Viikko 9. Tämä siis Vietnamin matkapäiväkirjan viikko sai vähiten lukukertoja. Ketään ei siis kiinnostanut se, kuinka jäin yksin Vietnamiin, mihin paikkani vaihdoin tai kenkäni korjaaminen. Aika jännä juttu ettei tämä saanut suurta kannatusta.  😀

Eli vähiten luettuja oli Vietnamin kuulumiset. En yhtään ihmettele, sillä kerroin vain viikostani miten se on mennyt. En kirjoittanut mitään mielenkiinoista tee näin, älä tee näin tai top 5 parhaat ruokapaikat yms postauksia. Matkapäiväkirjat ei vaan ole kaikkien juttu, eikä kukaan niitä jaksa kuukausitolkulla lukeakkaan. Mainitaan vielä ettei suuren suurta lukija ryntäystä saanut Mustilan puutarha, "Myrskyn jälkeen, on poutasää..", Uusi viikko, uudet kujeet ja Rantafestarit - Miten meni noin niinkun omasta mielestä?. Ainut pettymys tällä listalla on tuo Rantafestarit. Tiedän ettei hiphop ja Kouvola kesäkuun alun sateessa ole kovinkaan mielenkiintoinen, mutta olisi se jokusen lukijan enemmän voinnut tavoittaa.Top 10 luetuimmat jutut:


10. Portugalin matkapäiväkirja osa 5 - Itärajaa kohti. Yllättäin, olen taas kirjoittanut matkapäiväkirjaa. Tässä lähdettiin kohti Espanjan rajaa etsimään erilaisia rantoja. Rantoja löytyikin, sekä enemmän ihmisiä ja vähintäänkin yhtä isoja aaltoja. Se ei onneksi lapsia haitannut, kun hiekkakakkuja voi aina tehdä ja rannalla meditoida.

9. Portugalin matkapäiväkirja osa 3 - Maailman laidalla. Näköjään joku lukee kuitenkin matkapäiväkirjoja. Tässä osassa tuli käytyä maailman laidalla. Upeita maisemia ja rantoja!

Portugali

8. Reissuun lapsilla vai ilman? Tämä oli vähän pohdintaa sillä hetkellä puhutusta aiheesta. Mikä on oikea tapa matkustaa? Onko itsekästä lähteä lasten kanssa kauas? Entä jos jättääkin lapset aina kotiin?

7. Tykkimäen sauna. Tämän suosio yllätti minut. Näköjään yleisessä saunassa on tunnelmaa.

6. Kroatian matkapäiväkirja osa 2/2. Kroatia pyrkii nostamaan mainettaan matkailumaana. Omalta osaltani en voi sanoa että se olisi siinä onnistunut. Onneksi jäätelö oli hyvää.

Istrian niemimaa

5. Torstai. Mikä ihana tekosyy. Jos joku sattui oikeasti lukemaan jotain mitä olen kirjoittanut, niin en yhtään ihmettele että kotimatkani Vietnamista kaikkine ongelmineen on noussut yhdeksi luetuimmista jutuista. Eikä varmasti ole ihme, miksi en ole kovinkaan suosittua matkaseuraa. 😀

4. Yhteenveto viikon perhelomasta Portugalissa. Raha se on, mikä kiinnostaa. Ja nopeasti luettavat jutut, toisin kuin monta viikkoa matkapäiväkirjaa. Voin kyllä suositella perheille Portugalia hyvällä omalla tunnolla!

Foia

3. Kroatian matkapäiväkirja osa 1/2. Pula ja Kroatia on näköjään kiinnostaa ihmisiä. En ihmettele, itsekin koitin etsiä tietoa ja luin useita blogeja ennen matkaa. Pulaan pääsee muutaman tunnin kohtuuhintaisilla suorilla lennoilla. 

2. Summer '17 Bucket List ja reissusuunnitelmia. Tämä nousi vuoden toiseksi luetuimmaksi jutuksi. Haaveissa oli matkustaa lähelle ja kauas, uida, ajaa traktoria ja syödä jäätelöä. Valitettavasti kaikki ei toteutunut, mutta ei se kesä huonosti silti mennyt.

1. Kun Vietnam koittaa viedä minusta voiton. Kuten jo tuolla top 10 vähiten luetuimmissa kirjoitin, osa 2 ei saannut yhtä suurta suosiota kuin tämä ensimmäinen kerta. Harvoin sitä meinaa pyörtyä joen varressa ja samalla liittyä Vietnamilaiseen kulttiin. Onneksi en ollut yksin liikkeellä, ties miestä olisin itseni lötyänyt. 

Vietnam
Halong Bay

Vietnam
Sapa

Vietnam

Muita luettuja juttuja vuonna 2017 oli Halong Bay, Ensimmäinen Instagram travel thursday, Portugalin matkapäiväkirjan osat 1 - matka kohteeseen, 4 - luolasta luolaan, 7- löhöilyä, 8 - uutta matoa koukkuunMiten Summer '17 bucket list toteutui? ja Tyttöjen reissu Helsinkiin. Edellisen vuoden suosituin juttu oli Sapa (mutta eipä sillä montaa kilpailijaa vielä ollutkaan).


Oliko teillä omissa eniten ja vähiten luetuimmissa jutuissa yllätyksiä tai pettymyksiä?

4 kommenttia:

 1. Onpa jännä, miten nuo kaksi "Vietnam oli viedä minusta voiton" -juttua ovat pätyneet niin eri päihin luetuimpien juttujen listaa. Oliko postausten markkinoinnissa tms. jotakin eroa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse mietin samaa, mutta liekö syy siinä ettei uusi vastaava vahinko enää kiinnosta? Samalla tavalla ne on markkinoitu molemmat. Tosin, silloin kirjoitn matkapäiväkirjaa, joka tuskin kiinnostaa monia, joten se voisi olla yksi syy?

   Poista
 2. Arvaamatonta on välillä se mikä kiinnostaa ja mikä ei. En ole kai Vietnamin juttujasi lukenut. Nyt pitää käydä katsomassa. Mukavia reissuhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuntuu olevan hitusen arvaamatonta! Kiitos, samoin myös sinne! :)

   Poista

Kynä sauhuamaan..