tiistai 23. lokakuuta 2018

Baltian roadtrip matkapäiväkirja osa 7

Päivä 7


Herättiin nitisevistä ja natisevista sängyistä huoneesta, jossa ilmastointi on täysin vieras käsite. Onneksi edellisen illan mökötys oli jäänyt suurimmaksi osin eiliselle.. 
Menimme syömään aamupalaa, joka oli ala-arvoista ylihintaiseen majoitukseen nähden.

Viro

Viro

Viro
Yhteisissä tiloissa olisi voinut tovinkin viihtyä..

Aamupalan jälkeen kiersimme vielä tilukset. Olihan puitteet kunnossa ulkoa päin, mitä nyt ikkunan alla oli rakennustyömaa.. Tämän pienen kierroksen jälkeen lähdimme kohti Tallinnan satamaa ja SuperAlkoa..

Viro
Saku Manor

Viro

Viro

SuperAlkossa oli todella pikainen pyörähdys ja kohti oikeaa terminaalia. Terminaalin vieressä oli vielä Sadamarket, jossa pistäydyimme, mutta siellä valikoima oli suppeampi kun huoltoasemalla.

Laivana toimi Europa ja buffet lounas oli ok. Kyllä siinä mahan sai täysi ja ilmeisesti janon sammutettua. Kyllä nähin tunnelmiin voi tämän matkan lopettaa..


Europa

Viimeinen rutistus ja päästiin kotiin. Kotona vielä keiteltiin kirsikkahillot ja tehtiin mansikkasurvokset. Kotona kuuntelen sateen ropinaa, vaikka matkalla tuntui että autoon paistuu.


Yhteenveto: vähän vajaa 2500km, 3 maata, 2 keskellä tietä ajajaa ja peura, volvossa tuskin on enempää vikaa kuin lähtiessä, eipä sitä nopeusmittariakaan koko matkana tarvinut. Ei tainnut olla päivää, kun ei oltaisi saatu kiukuttelua aikaiseksi. Kaikki tosin johtui samasta syystä: kommunikointihäiriöistä.


Kyllä kotona on ihmisen hyvä olla, mutta silti odotan jo seuraavaa matkaa. Sanovat että minulla on päässä vikaa, mutta kukapa sen varmaksi tietäisi..


Mikä oli mielestäsi reissumme paras kohde (tai kohta)?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynä sauhuamaan..