tiistai 2. lokakuuta 2018

Mustilan alppiruusut

Moni kävi ihailemassa alppiruusuja Helsingissä Alppiruusupuistossa. Instagramin fiidi täyttyi toinen toistaan kauniimmista kukista. Itse en Helsinkiin asti kerennyt. Se ei sinäänsä haitannut, sillä ihan kiven heiton päästä meiltä on Mustilan puutarha.
Aikaisempi juttuni Mustilan puutarhasta löytyy täältä.

Mustilan puutarhassa on upea puisto täynnä toinen toistaan kiehtovampia ja kauniimpia kasveja. Menimme sinne alppiruusujen kukinnan loppupuolella, kesäkuun puolessa välissä, mutta saimme silti ihailla puiston väriloistoa!


Mustila

Mustila

Mustila

Mustila

Elimäki

Mustila

Elimäki

Mustila

Elimäki

Elimäki


Mustilan puutarhasta löytyi myös perheen pienemmille ihasteltavaa, kun kukkaset ei enää kiinnostanut. Metsäpolulta löytyi jos vaikka mitä kavereita mitä oli kiva bongailla!


Elimäki

Elimäki

Elimäki

Elimäki

Elimäki


Elimäki

Meillä oli ihan mukava päivä Mustilassa. Oli kauniita kukkia, ilma suosi ja kaikille oli kivaa bongailtavaa. Tämä alppiruusujen, eläinten ja muiden luonnon ihmeiden katselu ei maksanut muuta kuin vaivan mennä paikan päälle. Tarjolla on myös opastettuja kierroksia, jotka kuulemma ovat hyviä, jos haluaa tehdä muutakin kuin päämäärätöntä haahuilua metsässä polkuja ristiin rastiin.


Elimäki

ElimäkiOletko sinä käynyt katsomassa Alppiruusuja? Missä ja mitä pidit? 😊
4 kommenttia:

 1. Rauhallisen näköinen ja kaunis paista. Itselle Elimäki ei ole tuttu paikka ollenkaan, mutta voisin pysähtyä tuolla Mustilan puutarhassa hyvinkin, jos sinne päin asiaa tulisi. Harvinaisia kolkkia Suomessa, että ei ole tuttu alue juuri ollenkaan, joskus ohi ajanut. Alppiruusuja olen kyllä nähnyt, upeita kukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuonne Elimäelle (nykyään sekin on kyllä jo Kouvola) oikein vahingossa eksy. Se on enemmänkin monelle se pakollinen paha, jonka läpi ajetaan kun liikutaan Helsinki-Kouvola akselilla..
   Ehkä vielä joskus eksytkin tuonne ostamaan viiniä ja ihailemaan upeaa puistoaluetta. :)

   Poista
 2. Alppiruusut ovat upeita ja meidänkin pihaa sellainen koristaa. Täytyy laittaa tuo Mustialan vinkki talteen ja yrittää käydä joskus siellä Haagassakin, kun ei ole kovin pitkän matkan päässä :)

  VastaaPoista
 3. No niin, olisi löytynyt heti kommentista, että Elimäki. En ole käynyt Mustilassa ja Elimäkeenkin pitäisi tutustua joskus paremmin, koska minä muistan, että joku etäinen sukulaiseni on sieltä. Siellä on kartanoitakin. Helsingissä olen käynyt alppiruusupuistossa, mutta alppiruusut eivät olleet silloin kunnolla kukassa.

  VastaaPoista

Kynä sauhuamaan..