tiistai 21. helmikuuta 2017

Viikko 16

Tänään heräsin taas liian aikaseen. Kuuntelin sitten sadetta ja ukkosen jyrinää. Kun vihdoin kello oli niin paljon että voi lähteä töihin, ei sateen viileydestä ollut tietoakaan. Liikenne oli todella ruuhkainen ja jälleen kerran mietin että toivottavasti en tule ambulanssia täällä tarvitsemaan, kun kukaan ei tee tilaa vaikka poliisikin koittaa liikennettä ohjata. Nopeammin kävelin suoran skoottereita väistellen kun ambulanssi ajoi.. Take away ruokaa (samaa söin viime viikolla paikan päällä). Ruoka oli hyvää. Kyssälaaleja en kyllä edes maistanut. Vaikka annos oli iso, ei kuitenkaan niin iso, etteikö jälkiruuaksi olisi jäätelö kelvannut. Ja kyllä, olen ahne, molemmat pallot on minun.
Ilta menikin peruskaavalla: netflix.Take away. Hyvää on!

Jälkkäri jätskit Lotten alakerrassa.

Tiistai.
Tänään aamulla oli taas satanut, samoin pitkin päivää tuli kuuroja, mutta silti ulkona oli kuuma. Niin väärin!
Töissä vaihdoin huonetta (hei hei maisemat ulos) työkaverin kanssa. Ruuaksi söin leipää, outoa leipää ja suklaaleivoksen. Niiden syöminen kyllä pitäisi lopettaa.. Netflixiä vielä iltapalaksi.Jäätelöpaikasta ostettu leipä, syötävää, ei erityistä herkkua.

Netflixin kaveriksi iltapalaa..

Keskiviikkona ulkona oli todella kuuma! Yök! Siivojatyttö poimi minut (jo toisen kerran!) skootterin kyytiin ja matkasin viimiset 500m kyydissä. 
Päivällä käytiin syömässä paikallista ruokaa työporukan kanssa, mikä ei ihan ollut minun juttu. Puhua ei pystynyt, kun jatkuva huuto oli paikallisilla käynnissä, ruokaa tilattiin niin, että samoista annoksista piti jokaisen koota oma annos. Itse en kerennyt, enkä kuullut mitä tilattiin, niin yllättäin ei ollut minulle syötävää.. Jälkkäriksi pehmistä Lotteriasta (muuta sieltä ei kannatakaan syödä!).
Matkalla asunnolle näin 20 metrin säteellä kaksi skootteri törmäystä. Onneksi nopeudet ei ollut kovat, lähinnä kevyitä töytäisyjä oli. Iltapalaksi jälleen netflixiä.Taas jotain vietnamilaista ruokaa.. en syönnyt, seurana vain.

Lottesta löytyy pupujakin..

Torstai aamulla Lotten aulassa oli vastassa "pieni" kakku. Päivä meni ja asunnolle päin lähdin kävelemään, oli pakko todeta että ulkona on vielä eilistäkin kuumempi. Eli enemmän yök kun eilen! Illalla netflix piti seuraa. Huomenna onkin taas perjantai ja alkaisi viikko olla paketissa..


Perjantaina kävin taas yhdessä sotamuseossa (nyt ne on käyty kaikki täällä). Pihalla oli paljon nähtävää, sisälle en edes jaksanut yrittää..

Kätevä vinkki kotiinkin! Vanhat renkaat hyötykäyttöön.
Sotamuseon jälkeen suuntasin syömään The Kafeen. Söin nautaa! Kääk! En siis ole naudan ystävä, enemmänkin possun.. Ennen kuin lähdin jatkamaan matkaa, kävin vessassa ja pakko ihmetellä että miksi vessanpönttö pitää olla korotettu!? Oli aika työ kiivetä sinne pöntölle! Sienet on ruokapaikkaan menevältä kujalta.


Hyvää oli! Suosittelen!

Kaikkeen sitä kanssa törmää: korokkeella oleva wcpönttö.


Matka jatkui entisten hotellien nurkkien kautta yömarkkinoille. Siellä ei ollut vihaisia lintuja, vaan vihaisia banaaneja. Ruoka-auto, säiliöauto, poliisiauto, linja-auto, kuorma-auto, betoniauto edestä ja betoniauto takaa.. 
Paluumatkalla tapahtui myös jotain täysin odottamatonta: paikallinen skootterikuski koitti iskeä minua! Ensimmäinen tapaus 111 päivän aikana. En tiedä onko se hyvä vai huono. ;) Huonosta englannistaan huolimatta hän valehteli sujuvasti, sillä se määrä kehuja (enemmän kun mieheltäni ikinä) reilut 8h helteessä kävelleelle ei todellakaan ole uskottavia. Lopulta suostuin ostamaan kyydin asunnolle (matka vajaat kilometri), jotta mies olisi hetken hiljaa. Perillä ei kyllä raha kelvannut, huijasi kuulemma minua. Iso miinus, naisille EI valehdella! Suihkun kautta peitto korviin ja näkemään unelmamiehestäni unta, eli siitä peikonpojasta kotona.


Poliisien maija.
Vähän kesympää..

..vähän vähemmän kesyä.


Angry banana.

Happy banana.

Söpöjä saippuoita.
Tämän jälkeen se skootteri kuski koitti iskeä minua..

Betoniauto.


Nää viikonloput on liian pitkiä.. Tänään olisi voinnu olla jo sunnuntai.
Ulkoilin sen verran tuolla kuumuudessa, että hain pizzaa. Asunnolle päästyä lähdinkin pizzan kanssa takaisin, sillä pizzassani oli sieniä. Loppu päivä meni netflixin seurassa ja illalla sadetta kuunnellessa. 

 


Aamuyöllä alkoi satamaan ja ukostamaan. Sade jatkui melkein iltaan asti.
Tänään olin tylsä sateesta huolimatta. Pesin pyykkiä, siivosin, laitoin ruokaa ja katsoin netflixä. Kuten sanottu, vapaat ei ole minua varten.
Ps. Tänään lähti 17 viikko käyntiin täällä kaukana, missä netflix on paras kaverini.
PS. Pakko kertoa kun on löytänyt ihmisen joka on samalla aaltopituudella.
Minä: "Mietin eilen että ollaanko me oltu ystäviä vasta 2.5v? Se on tosi lyhyt aika, mut silti tuntuu että oltais tunnettu ikuisuus."
Ystävä: "Siskon kanssa hetkikin tuntuu ikuisuudelta." <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynä sauhuamaan..