torstai 2. maaliskuuta 2017

Uusi viikko, uudet kujeet?

Tähän viikkoon mahtuu uutta niin pomelo, mango, toimisto tyyli, vietnamin kielen opettelu kuin myös illallinen työporukassa.

Maanantaina en taas tehnyt oikein mitään. Vähän töitä ja vähän ei töitä.. Päivään sopi myös lasagnea, RUISLEIPÄÄ <3 ja pomeloa. Pomelosta en kyllä tiedä oliko se hyvää vai pahaa..  
Pomo oli palannut lomaltaan asuntoonsa missä olen majaillut ja sain heti valituksia: liian siistiä, jäätelöitä ei ole syöty, eikä appelsiinimehua juotu. Tuhma minä! 
Loppuun vielä yksisarvisen mielipide Vietnamista.

Kyllä, tykkään pippurista!
Tiistaina en tehnyt yhtään mitään. Siis oikeasti. En yhtään mitään. No okei, ruokatunnilla söin kiltisti ruokani ja jälkkäriksi saatoin popsia pari aakkosta. :) Kyllä on suomalaiset hedelmäkarkit hyviä! Iltapäivästä toiminta muuttui levottomaksi, kun uutta toimistotyyliä esiteltiin. Kieltämättä tyylikästä!
Asunnolla pomo pakotti syömään mangoa. En ole vielä päättänyt oliko se hyvää vai pahaa. Niin se tämäkin tiistai taas kului..
Uusi toimistolook!

Mango. Hyvä vai paha? Siinäpä pulma!
Keskiviikkona töissä oli työkaverin läksiäiskakkukahvit. Itse tyydyin kakun ihasteluun (valikoiva kun olen..).
Koska ex harjoittelija (yllä kuva uudesta toimistolookista) ja harjoittelija (eli minä) ovat hitusen omalaatuisia, ei tyhjä taulu seinällä käy laatuunsa ollenkaan! Siispä opettelin kirjoittamaan vietnamiksikin.

 
Läksiäiskakku.

Kieleten opiskelua.

Työporukalla kävimme myös viimeisellä ehtoollisella. Omissa ruokavalinnoissani noudatin sääntöä: kämmenen kokoinen. Siitä monta niitä on, ei tainnut olla puhetta. ;)
Loppuun vielä voin todeta että "Joulu tulee, oletko valmis?".

 
Pikkulasagneja! Hyviä oli!

Laava cake. Lämmin suklaajälkkäri.

Niin se joulu taas tulee, oletko valmis?

Loppuviikosta onkin sitten jo uudet kujeet.. ai mitä? No se selviää seuraavasta kirjoituksesta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynä sauhuamaan..