tiistai 6. kesäkuuta 2017

Springbreak rantafestarit Kouvolassa

Onko vielä viikonloppu suunnitelmat auki? Ei enää! 

Hyppää auton, junan, bussin tai vaikka polkupyörän kyytiin ja tule nauttimaan kesän ensimmäisistä lämpimistä päivistä Kouvolassa.

 
 *yhteistyö

Kouvola
Loistava kattaus luvassa koko viikonlopulle!

PurpFlash


PurpFlash kertoo itsestään seuraavaa: 
"Suomen kuumin springbreak rantafestivaali laajentuu nyt 2-päiväisiksi megabileiksi Kouvolaan, käyrälammen hiekkarannalle 9.- ja 10.6.2017.Lavalle nousevat ehdottomasti Suomen kovimmat Rap-, Hip Hop-, Pop- musiikin ammattilaiset, sekä yksi Amerikkalainen tähti!"

Viime vuonna mieheni oli vanhalla kaveriporukalla fiilistelemässä siellä menneitä aikoja paljussa, uimassa ja taisi mieheni vielä hypätä benjihypynkin. Tänä vuonna itse aijon mennä sinne ja nauttia hyvästä meiningistä. Benjihypyn jätän kyllä väliin, itse kun suosin tuota laskuvarjoa.


Jos kuitenkin annettaisi tapahtuman järjestäjän itse kertoa mistä ajatus lähti, miksi juuri Kouvolaan, millaisia festarimuistoja löytyy..Kuka olet?
-Niki Vainio, 25 vuotias artisti, sekä tapahtumajärjestäjä ja yrittäjä. 


Mistä idea PurpFlashiin?
-Olen miettinyt pitkään jo isomman tapahtuman tekemistä ja 2013 syksyllä idea lähti jo erään vanhan työkaverini kanssa ja koska olen tekijä, niin lähdin toteuttamaan unelmaani festivaalin suhteen ja sitä kohti mennään!


Entä miksi juuri Kouvolaan?
-Olen aina ollut Kouvolan mies ja halunnut järkkää tänne kaikkea ja ylläpitänyt muutenkin kaupungin kulttuuria ja aktivoinut nuoria/nuoria aikuisia, sekä tuonut viihdettä ja elämyksiä tähän Kaupunkiin. 


Miten liikkuminen alueelle?
-Alueelle liikkuminen on helppoa. Matkaa keskustasta on 5km ja sinne pääsee millä- ja miten vain. Myös bussi kulkee koko festivaalin ajan 30min välein reitillä Matkakeskus-Hotelli-Käyski-
Matkakeskus.

Millaisia odotuksia tälle vuodelle?
-Tälle vuodelle odotuksen ovat isot! Nyt ollaan ensimmäistä kertaa 2 päiväinen tapahtuma, meillä on tarjontaa kaikille urbaanin musan tykkääjille, sekä ensimmäinen ulkomaalainen kiinnitys artistilistassa, niin eiköhän Kouvolakin ala syttymään :)


Onko jotain yllätyksiä luvassa?
-ON! Yllärit NÄKYY sitten itse tapahtumassa ;)


Ketä esiintyjistä odotat itse eniten?-Lloyd Banks / G-UNIT! Hänen musiikkia olen kuunnellut pienestä saakka, koska tykkäsin 50 Centistä.

Mitä alueella voi tehdä esiintyjien katsomisen lisäksi?-Paikalla on uintimahdollisuus, tatuointi, sekä lävistyspiste, mekaaninen rodeohärkä ja muita erilaisia aktiviteetteja.

Oma ensimmäinen festari muisto?
-KuopioRock festivaali, jonka perinnettä jatketaan edelleen.


Entä onko jotain vinkkiä tee tai älä tee näin?
-TEE niin, että muista hoitaa ennakkoliput (täältä) itselles ja ÄLÄ tee niin, että missaat tämän vuoden tapahtuman!


Kouvola

Oma ensimmäinen festarimuisto löytyy myös Kouvolasta, reilun kymmenen vuoden takaa. Silloin tosin ei käyty kun kerran aidan sisäpuolella, muuten tuli fiilisteltyä viereisellä nurmikolla (sinne kuului kyllä kaikki musiikki hyvin).

Muita festarimuistoja löytyykin vasta viime vuosilta, kun lähdettiin ystävän kanssa extempore Imatralle vesisateessa katsomaan Go90s festareita ja toinen löytyy Tikkurilasta. Näitä reissuja muistelen lämmöllä, vaikka toisessa satoi vesi ja toisessa melkein nahka paloi..

Millaisia festarimuistoja sinulta löytyy? 


Kouvola
Viime vuonna oli näin hyvä meininki sateesta huolimatta!

Kouvola

 
Entä saiko Niki teidät vakuuttuneeksi?

Minut se ainakin vakuutti ja itse aijon sinne mennä. 
Kuka lähtee mukaan?


Nautitaan kesästä hyvän musiikin säestämänä ja Suomi100 hengessä kotimaanmatkailusta!


Kaikki kuvat on saatu festarinjärjestäjältä, eli ei ole omia. 
Tämä on yhteistyö postaus PurpFlashin kanssa*.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynä sauhuamaan..