lauantai 14. lokakuuta 2017

Portugalin matkapäiväkirja osa 9 - Matka kotia kohti

Aamulla aikaiseen lähdettiin lentokentälle. Aamupala ei oikein maistunut asunnolla, joten otettiin viimisiä eväitä mukaan automatkalle. Asunnon avaimen jätin asunnon pöydälle ennen lähtöä. 

Matka meni ihan kivasti, lapset nukkui osan matkasta. Viimeinen etappi oli auton tankkaus. Ensimmäinen huoltoasema jossa bensa oli kohtuu hintaista sattui sijaitsemaan ihan lentokentän vieressä. Eipä parempaa sijaintia oikein voinut olla.

Auton palautus sujui enemmän kuin hyvin. Ajettiin katokseen, missä annettiin paperit työntekijöille. He tarkastivat auton ja paperit, minkä jälkeen kaikki oli siinä. Oli kyllä hämmentävän helppoa ja nopeaa toimintaa!

Faron kenttä oli aika selkeä ja nopeasti pääsi jonoista. Lento tosin oli myöhässä parikymmentä minuuttia. Silti lentäisin koska vaan Monarchilla uudestaan. Palvelu oli hyvää, kapteeni kertoi väliaikatietoja matkan etenemisestä ja söin ehkä parhaan lentokone leivän tähän mennessä.

Lontoo. Noh, ei satanut, jos positiivisia asioita etsitään. Gatwick on ihan kämänen kenttä, vaikka oli ainut kerta kun jatkolennolle ei tarvinut kiertää ulkokautta. Kaksi meistä pääsi taas satunnaisiin huumetesteihin. Eikä taaskaan löytynyt mitään. Kentällä tuli odotettua aika pitkä tovi, ja vielä vähän pitempi, kun lento oli vaan tunti 20min myöhässä. Wifi toimi vähän miten sattui, istumapaikkoja olisi ollut hyvin kaikkein vilkkaimmassi kohdissa, mutta sitä hälinää ei kestänyt. Kauppaa sai metsästää hyvän tovin ja limppari oli aika arvokasta, mutta jotain on pakko juoda päivän aikana kun kuplatonta vettä en koko kentältä löytänyt.Odotellessa käytiin syömässäkin. Ruoka oli syötävää ja palvelu hyvää. Silti ei tullut tunne, että sinne pitäisi päästä vielä uudestaankin.Kotia kohti.

2.46 oltiin sitten vihdoin ja viimein kotona. Ilman mökötystä ei selvitty tälläkään matkalla.. Nyt suunta kohti uusia seikkailuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kynä sauhuamaan..